De Tafel Voor 2

De Tafel Voor 2.
Elke zaterdag (op afspraak), tussen 10 en 2,
exclusief ‘voor mannen met vragen’.

Loop jij rond met een vraag die vervelend wringt of dreigt uit te groeien tot een lastiger te tackelen probleem? Schuif dan aan bij De Tafel Voor 2. Voor koffie en een goed gesprek (één op één).

Tafeltje Kleur 2000 pxIk laat je – in een uur en tegen een scherp tarief – kennis maken met een oplossingsgerichte aanpak. Daarin krijg je grip op je vraag of probleem. En ga je aan de slag met je doel(en): doen wat je wél wilt. Als het kan praktisch: met coaching. Als het nodig is, gaat de schep een stuk dieper: met counseling.

Voor watjes? Integendeel!

Werken aan wat je dwars zit en hulp zoeken bij de verandering die je wilt realiseren, getuigt juist van moed. Feel the fear and do it anyway. En dat kan gewoon op zaterdag, zodat je de eerste stap misschien wat makkelijker zet.

Aan de De Tafel Voor 2 tref je mij: Titus van den Hurk (54), counselor en coach. Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Waar ik een portie ‘Knowhow to Change’ heb toegevoegd aan mijn levens- en werkervaring. Ik ben betrokken en bedachtzaam, luister scherp en formuleer m’n vragen zorgvuldig doeltreffend. En – niet onbelangrijk – ik zet goede koffie!

Je vindt De Tafel Voor 2 in het centrum van Zeist (vlakbij een parkeergarage). Wil je meer weten, of meteen afspreken? Bel 06-48348879 of stuur me een bericht via de contactpagina.