Titus van den Hurk

Counselor & Coach | Trainer & Schrijver

Als Counselor & Cocropped-Krul-C-Kleur-5000-px.pngach begeleid ik je bij ‘lichtere’ levens- en loopbaanvragen in je veranderingsproces: van grip krijgen op een vraag of probleem naar groeien tot een vollediger persoon, met een compleet verhaal. Integratief, dus op alle niveaus: fysiek, spiritueel, gedragsmatig, sociaal, mentaal en emotioneel. Als Trainer & Schrijver leer en help ik je jóuw verhaal te (her)vinden en te vertellen.

Ik put daarbij uit mijn levenslessen en ruim 25 jaar werkervaring (communicatie: advies, conceptontwikkeling, creatie, uitvoering, training). Ik ben opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Waar ik een portie ‘Knowhow to Change’ heb toegevoegd aan mijn levens- en werkervaring. Ik ben betrokken en bedachtzaam, luister scherp en formuleer m’n vragen zorgvuldig doeltreffend.

Ik nodig je van harte uit voor een eerste kennismaking. Bel 06-48348879 of stuur me een bericht via de contactpagina.